Kaaiman Onderhoud IconKaaiman Onderhoud

Bergermeerstraat 77, Den Haag

5,0 20 reviews

 • Avatar Inze Van der Kolk ★★★★★ een maand geleden
  Plafonds laten spuiten door Kaaiman onderhoud.
  Super fijn contact en alles was zo geregeld.
  De plafonds waren zo gespoten en het ziet er top uit!
  Top bedrijf en top service. Zeker een aanrader!
 • Avatar A Sharoubim ★★★★★ een maand geleden
  Onze badkamer laten renoveren door Kaaiman onderhoud. Dit bedrijf doet wat hij belooft ! Professionele vakmensen. Zeer tevreden met het eindresultaat!! In de toekomst gaan we voor elke klus met dit bedrijf in zee. Top en bedankt kaaiman … More onderhoud!!
 • Avatar Sabine Toetenel ★★★★★ 2 maanden geleden
  Kaaiman onderhoud heeft het huis van buiten en van binnen opgeknapt, netjes gewerkt en een super service! Met de storm waren de dakpannen verschoven en er werd gelijk werk van gemaakt! De volgende klus is ook alweer aangevraagd.
 • Avatar Jan Pieter ★★★★★ 3 maanden geleden
  We hebben een hele mooie cinewal laten plaatsen voor onze tv ze waren gelijk beschikbaar heel blij mee ze hebben alles netjes afgewerkt super !!! Zeker aan te raden we gaan zeker nog meer dingen door hun laten doen !
 • Avatar henrik bos ★★★★★ 4 maanden geleden
  De firma Kaaiman heeft ons in nood onwijs goed en nog dezelfde dag goed geholpen. Het zijn onwijze vakmannen die van A tot Z adviseren, oppakken en netjes afhandelen.
  Dankjewel vakmannen.
 • Avatar johan knol ★★★★★ 4 maanden geleden
  Het adres voor wie een (vriendelijke!) redder in nood nodig heeft, ze gingen de extra mijl en verhielpen het probleem snel en efficiënt.
 • Avatar Loraya Verhoeven ★★★★★ 8 maanden geleden
  Afgelopen week zijn de heren van Kaaiman onderhoud bij ons geweest voor de wanden en plafond van alle kamers. Ze waren super snel beschikbaar, hebben goed werk geleverd en zijn alle afspraken netjes nagekomen. Alles is keurig afgewerkt … More en als resultaat is er prachtig stucwerk geleverd. We kregen nog wat tips voor de verdere behandeling, bedankt voor het meedenken hierin. Al met al Kaaiman onderhoud heeft er een tevreden klant bij, ontzettend bedankt voor jullie inzet 🙂
 • Avatar Yvon Jansen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Professioneel, vakkundig en kwalitatief werk afgeleverd.
  Een bedrijf wat absoluut een aanrader is. Meedenkend, zeer servicegericht en vriendelijk.
 • Avatar Arthur Van Der Pot ★★★★★ 9 maanden geleden
  Zeer klantvriendelijk onderhoudsbedrijf. Wij hebben onze badkamer, toilet en keuken laten doen. Er word goed geluisterd naar je wensen. Alles is bespreekbaar. Er word gewerkt met zeer professionele vak mensen die plezier in hun werk hebben. … More Echt een aanrader als je een betrouwbaar onderhoudsbedrijf zoekt.
 • Avatar S Willems ★★★★★ 3 maanden geleden
  Badkamer/toilet renovatie goed uitgevoerd. Professioneel werk geleverd, denken mee en komen afspraken na. De medewerkers zijn beleefd. Toppers!
 • Avatar Erica van der Heijden ★★★★ 11 maanden geleden
  Schuurverbouwing vakkundig uitgevoerd. Hoewel het extra werk was (omdat na de sloop van de oude schuur er toch 'verborgen' gebreken naar voren kwamen) was de factuur alleszins acceptabel. Het zijn perfectionisten die meedenken … More en voor een zo goed mogelijke oplossing kiezen, altijd in overleg. Een aanrader!
 • Avatar B Elk ★★★★★ 11 maanden geleden
  Onze woning is uitstekend gerenoveerd door Kaaiman onderhoud. Badkamer, toilet, keuken etc. zijn prachtig geworden. Communicatie verliep hartstikke goed en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Wij zijn echt super tevreden met het eindresultaat. … More Dankjewel Kaaiman en tot de volgende keer!
 • Avatar Johannes Allison ★★★★★ een jaar geleden
  Mijn badkamer/toilet en stucwerk laten uitvoeren door kaaiman onderhoud ze komen hun afspraken altijd na, denken mee waar nodig is. ( mijn dank voor de goede afhandeling) te Delft.
  Mvg. dhr. B.J. van Leeuwen
 • Avatar Ilias Dahri ★★★★★ een jaar geleden
  Badkamer, toiletten, keuken, vloer, trap en al muren laten doen bij Kaaiman Onderhoud. Prachtig en professioneel afgewerkt.
  Namens de familie Dahri willen we Kaaiman Onderhoud bedanken voor het werk wat ze hebben afgeleverd!
 • Avatar maarten van der pot ★★★★★ een jaar geleden
  Levert prachtig werk af. Van badkamers tot aan vloeren, en van stucwerk tot aan schilder/spuitwerk.
 • Avatar Mariam El Kaddouri ★★★★★ een jaar geleden
  Heel erg te vrede over mijn pvc visgraat vloer. Echt een aanrader !!
 • Avatar Cathy Halma ★★★★★ een jaar geleden
  Betrouwbaar en professioneel, werkt met vakmensen. Correct, beleefd en afspraken worden nageleefd. Niks is teveel gevraagd. Topservice en een aanrader.
 • Avatar Brandr Reclame Internet Marketing ★★★★★ een jaar geleden
  Prima werk geleverd! Zeker een aanrader

Menu